HomeZoetstof

Zoetstof

Als alternatief voor suiker is de zoetstof van Canderel niet meer weg te denken als onderdeel van uw assortiment koffiebenodigdheden. Canderel zoetstof heeft dankzij een uniek recept de zoete smaak van suiker, zonder calorieën. Canderel is de ideale zoetstof voor diabetici en mensen die niet te veel suiker willen gebruiken.  Canderel zoetstof  is veelzijdig in gebruik. De zoetstof kan gebruikt worden voor het zoeten van warme dranken, zoals koffie en thee. Daarnaast kan Canderel als zoetstof gebruikt worden om vers fruit of zuivelproducten, zoals yoghurt te zoeten. Voor de Foodservice wordt Canderel zoetstof geleverd in een stick. Eén stick staat gelijk aan de zoetkracht van één theelepel suiker.

 

Canderel Stevia, zoetstof met de smaak van de natuur

Canderel biedt naast haar reguliere zoetstof ook Canderel Stevia. Canderel Stevia is een natuurlijke zoetstof en is gezoet met extracten van de Stevia plant. Dit is een kruidachtige plant, die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Het Stevia extract is van nature zoet, bevat geen calorieën, is vrij van allergenen en geschikt voor diabetici.

Wilt u Canderel zoetstof of Canderel Stevia zelf proberen? Vraag dan een aantal monsters aan of maak een afspraak met onze verkoopafdeling. 

Vragen? Stel uw vraag
aan ons