HomeZoet broodbeleg

Zoet broodbeleg

Er zit zoveel méér in de verpakkingen van Van Oordt. Zeker in tijden waar hygiëne zeer belangrijk is, biedt Van Oordt de oplossing met portieverpakkingen zoet broodbeleg.

Assortiment zoet broodbeleg

Ons assortiment zoet broodbeleg bestaat uit

Als u kiest voor Van Oordt zoet beleg, krijgt u veel variatie én kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ons assortiment heeft een mooie smaakvolle uitstraling en is bij geschikt voor zorg, catering en hotel locaties. Legt u de nadruk op duurzaamheid in uw beleid? Kies dan voor Fairtrade Original zoet broodbeleg.

Handige product displays

Kies voor een stijlvolle display om de portieverpakkingen in te presenteren. Handig in gebruik voor iedere gelegenheid. Leverbaar voor de broodbeleg cups van Van Oordt of van Fairtrade Original.

FTO display

FTO display VO beeld display nieuw

Deze display kan in één keer worden neergezet en worden gevuld met de gewenste smaken broodbeleg.  Met de meegeleverde schotjes kunnen de zes bakjes worden omgevormd naar maximaal 12 bakjes. Handig omdat niet elke smaak evenveel wordt geconsumeerd. Het materiaal is zeer eenvoudig schoon te maken en heeft een lange levensduur. Door het gebruik van een neutrale kleur, past het eigenlijk op elke locatie.

 

Interesse in zoet broodbeleg portieverpakkingen?

Heeft u interesse in onze broodbeleg porties en/of een productdisplay hiervoor? Neem dan contact op met onze Customer Service 0186 - 630 657 of chat live!

 

Chat live met onze Sales