HomeVerpakkingsbedrijf

Verpakkingsbedrijf

Van Oordt is een verpakkingsbedrijf voor portieverpakkingen. Portieverpakkingen zijn voor veel bedrijven slechts een klein onderdeel van de business. De aanschaf en ontwikkeling van machines is daarom een dure aangelegenheid. Van Oordt fungeert al jaren als verpakkingsbedrijf voor portieverpakkingen in diverse markten. 

Verpakt u wel zelf in eigen huis? Als verpakkingsbedrijf kunt u ons ook inhuren voor het opvangen van tijdelijke capaciteitsproblemen. De service van Van Oordt biedt altijd uitkomst. 

Assortiment verpakkingsbedrijf

Wij kunnen een breed scale aan producten voor u verpakken. Denk aan poeders, granulaten, tabletten, vloeistoffen en pasta’s. Wilt u weten of wij uw product ook in een portie kunnen verpakken, neem dan contact op met onze afdeling contractverpakking.

Full service verpakkingsbedrijf

Van Oordt is een full-service verpakkingsbedrijf. Samen met u werken we aan:

  • De ontwikkeling van het product;
  • De verpakking;
  • Productietesten;
  • Verbetervoorstellen;
  • Vormgeving;
  • Bedrukking: Van Oordt beschikt over een eigendrukkerij en diverse eigen productielijnen. Op deze manier kunnen korte leadtimes worden gerealiseerd. 

Diverse verpakkingssoorten

U kunt bij ons terecht voor portieverpakkingen in diverse vormen en formaten: sticks, sachets, pads (ronde zakjes), cupjes en nog veel meer. Vaak worden de portieverpakkingen afgevuld in dozen of dispensers, al naar gelang uw wensen. Ook kunnen wij staafjes verpakken in een retaildoosje (30-50 stuks).

Portieverpakkingen: een specialisme

Kwaliteit staat bij Van Oordt the portion company als verpakkingsbedrijf hoog in het vaandel. Van Oordt the portion company is IFS gecertificeerd op het hoogste niveau.

Heeft u speciale wensen of wilt u advies over de ontwikkeling van een bepaalde portieverpakking? Aarzel niet en neem contact op met onze afdeling contractverpakking. Wij brengen graag de mogelijkheden voor u in kaart.

Van Oordt is lid van de ECPA, .de European CO-packers Assocation

Chat live met onze Sales