HomeReinigings - & Verfrissingsdoekjes

Even snel reinigen of verfrissen?

Zeker nu hygiëne extra belangrijk is, is het fijn om een reingings- of verfrissingsdoekje bij de hand te hebben. Van Oordt heeft verschillende soorten en maten.

Befresh reiniging

Met BeFresh Reinigingsdoekjes heeft u altijd een hygiëne oplossing bij de hand als er geen water en zeep beschikbaar is. De doekjes bevatten alcohol (79,6% ethanol) en bieden handen en oppervlaktes hygiënische bescherming.

Wrijf met het reinigingsdoekje 30 seconden zorgvuldig over de handen of oppervlaktes en ze zijn hygiënisch gereinigd. BeFresh doekjes zijn ideaal voor het gebruik op diverse locaties of onderweg. Direct gebruiksklaar voor klanten, gasten, bezoekers en medewerkers!

De reinigingsdoekjes zijn voor eenmalig gebruik en hygiënisch per stuk verpakt. De doekjes worden in een handige dispenserdoos (met 240 stuks) geleverd

BeFresh Reiniging - doos

 

                BeFresh Reiniging - portie

 

 

Klik hier voor meer informatie over de BeFresh Reinigingsdoekjes

 

BeFresh Verfrissing

Met BeFresh verfrissingsdoekjes grijpt u nooit mis. De kleine verfrissingsdoekjes zijn hygiënisch per stuk verpakt en worden in handige dispenserdoos (met elk 240 stuks) geleverd. BeFresh verfrissingsdoekjes hebben een frisse, neutrale geur en zijn verkrijgbaar in twee varianten: ‘regular’ en ‘seafood’. Ideaal voor het gebruik op diverse locaties of onderweg.

Befresh

befresh los

 

   

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie over de BeFresh Verfrissingsdoekjes

 

Wetnap

Even de handen reinigen na de maaltijd. Of een verfrissend doekje onderweg nodig. Wet-Nap is een verfrissingsdoekje van topkwaliteit. Het doekje is extra dik en lekker ruim van formaat. De doekjes zijn gedrenkt in een lotion met een aangename citroengeur. De lotion is zacht en veilig voor de huid en bevat geen alcohol. Wet-Naps zijn verkrijgbaar in een frisse blauwe en neutrale grijze verpakking.

 Wetnap              wetnap grijs

Klik hier voor meer informatie over Wet-Nap

 

specifieke wensen

Wilt u uw eigen logo of bedrukking op de verpakking? Ook dat kan!

Wilt u meer weten over de reinigings- of verfrissingsdoekjes? Vraag direct monsters of een offerte aan of neem contact met ons op.

Chat live met onze Sales