HomeVerfrissingsdoekjes

Even snel reinigen of verfrissen?

Zeker nu hygiëne extra belangrijk is, is het fijn om de verfrissingsdoekjes van Van Oordt bij de hand te hebben. Van Oordt heeft verschillende soorten en maten.

Befresh

Met BeFresh verfrissingsdoekjes grijpt u nooit mis. De kleine verfrissingsdoekjes zijn hygiënisch per stuk verpakt en worden in handige dispenserdoos (met elk 240 stuks) geleverd. BeFresh verfrissingsdoekjes hebben een frisse, neutrale geur en zijn verkrijgbaar in twee varianten: ‘regular’ en ‘seafood’. Ideaal voor het gebruik op diverse locaties of onderweg.

Befresh

befresh los

 

   

 

 

 

 

Wetnap

Even de handen reinigen na de maaltijd. Of een verfrissend doekje onderweg nodig. Wet-Nap is een verfrissingsdoekje van topkwaliteit. Het doekje is extra dik en lekker ruim van formaat. De doekjes zijn gedrenkt in een lotion met een aangename citroengeur. De lotion is zacht en veilig voor de huid en bevat geen alcohol. Wet-Naps zijn verkrijgbaar in een frisse blauwe en neutrale grijze verpakking.

 Wetnap              wetnap grijs

 

specifieke wensen

Wilt u meer weten over de prijzen van onze verfrissingsdoekjes? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons  op.

Vragen? Stel uw vraag
aan onze Sales