HomeSuikerstaafjes

Suikerstaafjes

Ongeveer de helft van de koffiedrinkers gebruikt suiker in de koffie. Dit is ook de reden dat koffie standaard geserveerd wordt met suiker. Suiker wordt vaak verpakt in een suikerzakje of suikerstick. Van Oordt the portion company is dé leverancier van portieverpakte suiker, variërend van suikerzakjes, suikerstaafjes en suikerklontjes tot originele verpakkingsvormen, zoals de suikerpiramide en suikerpad (rond suikerzakje). De suikerstaafjes van Van Oordt zijn onderdeel van een complete lijn koffiebenodigdheden. Met deze complete lijn, kunt u een mooie koffiepresentatie neerzetten.

Suikerstaafjes BEDRUKKEN

Naast de standaard suikerstaafjes, kunt u bij Van Oordt kiezen om suikerstaafjes te personaliseren. Door suikerstaafjes te bedrukken met uw bedrijfslogo, zorgt u ervoor dat de huisstijl van uw bedrijf terugkomt. Op deze manier wordt het koffie drinken een persoonlijk en effectief communicatiemiddel.

U kunt de suikerstaafjes compleet personaliseren en vormgeven zoals u dat wilt. De portieverpakkingen kunnen worden gevuld met verschillende soorten suiker: fijne kristalsuiker, extra fijne kristalsuiker, biologische suiker, Fairtrade suiker en rietsuiker. Tenslotte kunt u kiezen uit verschillende papiersoorten voor de verpakking.

Suikerstaafjes

Voordelen suikerstaafjes

Suikerstaafjes hebben veel voordelen. De suiker is hygiënisch verpakt en is goed gedoseerd. Daarnaast zijn de suikerstaafjes direct klaar voor gebruik. Wilt u de mogelijkheden verder bespreken? Neem dan contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Meer dan alleen een suikerstaafje bij uw koffie?

Naast suikerstaafjes heeft Van Oordt een uitgebreid assortiment koffiebenodigdheden. Het ontwerp van het suikerzakje kunt u uiteraard volledig afstemmen op de andere serviceartikelen. Denk hierbij aan een creamerstaafje of creamerzakje. Maar bijvoorbeeld ook aan een koekje of chocolaatje. Van Oordt heeft een uitgebreid assortiment portieverpakte koekjes en chocolaatjes.

Een alternatief voor het suikerstaafje is een zoetstofstaafje. Van Oordt the portion company biedt exclusief voor de Nederlandse foodservicemarkt twee soorten Canderel sticks aan, namelijk Canderel (rood), en Canderel Stevia. Canderel is een zoetstof met een natuurlijke oorsprong.

OF KIES VOOR EEN ANDERE VERPAKKING VAN SUIKER

Natuurlijk kunnen wij voor u suikerstaafjes bedrukken, maar denk ook eens aan andere verpakkingsvormen, zoals:

  • Suikerzakjes.

  • Suikerdriehoekjes.

  • Ronde suikerzakjes.

  • Traditionele suikerklontjes.

MEER WETEN?

Van Oordt beschikt over eigen vormgevers, drukkerijen en verpakkingsmachines. Snel, betrouwbaar en servicegericht: dat is Van Oordt the portion company. We bedrukken niet alleen suikerstaafjes, maar ook voor het bedrukken van zoetstofstaafjes, creamerstaafjes en chocolaatjes bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten?

Neem contact met ons op

 

 

Vragen? Stel uw vraag
aan ons