HomeSnoep met logo

Snoep met logo

U kunt uw gasten verwelkomen of een goede reis wensen met portieverpakt snoep. Dit
per stuk verpakte snoep kunt u voorzien van een logo, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of
andere eigen bedrukking. Zo maakt u met uw bedrijfsnaam een bijzondere, professionele indruk! En zo is uw eigen snoep met logo een geschikt communicatiemiddel voor uw onderneming.

SNOEP MET LOGO AANBIEDEN

U kunt het portieverpakte snoep met logo aanbieden bij de welkomstbalie of op een hotelkamer. Denk bijvoorbeeld aan een mintje bij binnenkomst of een chocolaatje op de nachtkastjes. Met per stuk verpakt snoep, voorzien van een logo, laat u niet alleen bij uw gasten een positief gevoel achter, maar heeft u ook een prima communicatiemiddel in handen. De snoepjes zijn hygiënisch verpakt en klaar voor gebruik.

SNOEP MET LOGO

Chocolaatje of mintje met logo

Er zijn verschillende soorten snoep waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld een keuze maken voor chocolaatjes met een wikkel met uw logo. Of serveer chocolaatjes met een toepasselijk ontwerp. Wij hebben een aanbod variërend van teksten zoals ‘Bedankt voor uw bezoek'-chocolaatje of met ontwerpen, zoals Fortune. Deze traktaties kunt u in talloze situaties aanbieden. Een creatieve en zeer originele keuze! 

Geeft u de voorkeur aan een ander soort snoep? Ook de frisse Mentos meeting mints
zijn met uw eigen logo of eigen bedrukking een uitstekend communicatiemiddel. U kunt kiezen voor een sachet met 1 mints of twee mints. Ook fruitmints zijn daarbij mogelijk. Op die manier zult u ook bij uw zakenrelaties een goede indruk achterlaten. Zo combineert u snoepjes in een verpakking (voorzien van uw logo) met de kwaliteitsbeleving van het merk Mentos. 

Tot slot kunt u diverse verpakkingen van koekjes laten bedrukken met uw eigen merk en boodschap. Vooral voor bedrijven in de horeca en recreatie branche is deze laatste optie een populaire keuze. Zo vergroot u de beleving van klanten met uw merk. 

SNOEP MET LOGO: DE mogelijKHEDEN

  • Chocolaatjes
  • Mints
  • Koekjes

Benieuwd naar wat er precies mogelijk is? Dan stellen wij met veel plezier een offerte op maat voor u samen. Wanneer u vragen heeft, kunt u gerust contact opnemen met onze verkoopafdeling. Wij helpen u graag. 

Neem contact met ons op

 

Vragen? Stel uw vraag
aan ons