HomePrivate label

Private label

Uw eigen logo op allerlei portieverpakkingen die u serveert: dat zou toch mooi zijn? Niet alleen straalt u zo professionaliteit uit, maar men onthoudt uw bedrijfsnaam en logo ook stukken beter. Bij Van Oordt bieden wij u daarom diverse portieverpakkingen aan met een private label. Speciaal voor u gemaakt. 

Een eigen logo op uw portieverpakkingen

Jaarlijks verpakken wij miljarden portieverpakkingen. Voor onze eigen merken én voor andere bedrijven. Daarbij koppelen we de wensen van onze klanten aan onze gedegen kennis en professionele begeleiding. Met onze eigen drukkerijen, afdeling prepress, technische capaciteiten en kwaliteitsaccreditaties op het hoogste niveau zorgen we ervoor dat onze klanten de uitstraling van hun merk met een gerust hart in onze handen leggen.   

Werkzaam voor top 500 en middenbedrijf

Eigen logo private label

Wij verzorgen private labels vanaf een drukoplage van 72.000 stuks. Dat maakt onze service breed toegankelijk voor bedrijven die waarde hechten aan hun merkbekendheid. Er zijn dagelijks veel contactmomenten denkbaar: een kop koffie die geserveerd wordt met een eigen suikerstick of een sachet met frisse mints in de vergaderzaal. Zo creëert u moeiteloos een groot bereik voor uw boodschap. 

Daarnaast hebben wij veel ervaring met brede en meer complexe private label projecten. Wij verpakken bijvoorbeeld private labels voor toonaangevende koffiemerken, voor internationale horeca-formules, voor grossiers en voor supermarkten. 

EIGEN LOGO EN MEER

Portieverpakkingen, zoals suikersticks en koekjes, kunt u uiteraard voorzien van uw eigen logo. Dat is de meest voor de hand liggende keuze. Maar er is nog veel meer mogelijk dan dat. In het ontwerp van de portieverpakkingen bent u geheel vrij. Om een eigen ontwerp of idee te bespreken, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dan delen wij graag onze eigen ervaringen. Hierbij wat ideeën:

  • Uw bedrijfslogo
  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw nieuwe slogan of pay-off
  • Een andere bedrijfsboodschap of ontwerp

Meer weten OVER HET PRIVATE LABEL?

Voor private label koffiebenodigdheden zoals suiker, zoetstof, honing, creamer, koek en chocolade kunt u in drie stappen online een offerte aanvragen. 

Voor broodbeleg, sauzen, specerijen en instant dranken helpt onze Customer Service u graag verder. Neem contact op via customerservice@oordt.com of bel 0186 - 630 657.

Van Oordt. Het vertrouwde merk achter uw merk.

Online offerte aanvragen

Vragen? Stel uw vraag
aan ons