HomePortieverpakkingen

Portieverpakkingen

Van Oordt is 'the portion company', een full service leverancier van portieverpakkingen. Iedere dag weer produceert Van Oordt the portion company duizenden portieverpakkingen. Kleine formaten in grote hoeveelheden. Het aanbod is zeer divers, dus verschillende bedrijven en branches kunnen bij ons terecht voor de juiste portieverpakkingen voor hun klanten en bezoekers. 

Voordelen van portieverpakking

Wij geloven oprecht in de toegevoegde waarde van portieverpakkingen. Portieverpakkingen bieden hygiëne, efficiëntie en gemak. Hygiëne omdat de afgesloten portieverpakkingen gemaakt zijn voor éénmalig en individueel gebruik. Efficiëntie omdat u tijd bespaart en minder van het product verspilt door geknoei of bederf. En gemak vanwege de perfecte dosering, de gebruiksklaarheid en de vele mogelijkheden om te variëren zonder derving.

Daarnaast kunnen portieverpakkingen uitstekend gebruikt worden als communicatiemiddel. Hiermee bereikt u uw klanten en doelgroep met uw merk, wanneer de portieverpakkingen voorzien zijn van uw logo, uw eigen design en bedrukking. Kiest u voor portieverpakkingen met eigen bedrukking, dan bent u in de uitvoering geheel vrij. Wij kunnen alles voor u realiseren. 

Onze passie

Wij hebben een passion for portions. Vanuit deze drive zijn we continu op zoek naar nieuwe producten, verpakkingen en toepassingen om uw bedrijf vooruit te helpen. Onze ambitie? Fijne momenten nog fijner maken met goed doordachte, gebruiksklare portieverpakkingen. Om de klanten van onze klanten nóg meer te laten genieten van hun consumpties, waar en wanneer dan ook.

Markten voor portieverpakkingen

Met het brede assortiment portieverpakkingen is Van Oordt the portion company thuis in alle kanalen van foodservice: van bedrijfscatering en zorginstellingen tot horeca en sportkantines. Diverse branches weten ons te vinden. De distributie van onze portieverpakkingen verloopt via grossiers. Hiernaast maken wij portieverpakkingen voor de industrie (contractverpakking) en retail.

Assortiment 

Wij bieden een groot assortiment portieverpakkingen aan. Dankzij het complete aanbod hoeft u enkel zaken te doen met één partij. U kunt hierbij onder andere denken aan de volgende opties:

  • Creamersticks
  • Suikersticks
  • Koekjes
  • Vruchtenmoezen
  • Broodbeleg
  • Et cetera

Interesse in portieverpakkingen?

Heeft u interesse in een portieverpakking? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling 0186 – 630 799 of vraag monsters aan.

Stel ons uw vraag

Vragen? Stel uw vraag
aan ons