Over ons

Bij ons staat een klein product centraal dat iedereen, iedere dag wel eens tegen komt. Klein, maar met grote toegevoegde waarde op het gebied van beleving, hygiëne, efficiency, gemak en communicatie: de portieverpakking.
 
Onze historie gaat terug tot het jaar 1734. Niet voor niets hebben we dan ook enorme ervaring als het gaat om het produceren en vermarkten van portieverpakkingen. Eigen drukkerijen, een arsenaal aan verpakkingsmachines en een flinke dosis gezond ondernemerschap hebben hier voor gezorgd. Wij zijn dan ook trots op ons bijzondere specialisme. We noemen ons dan ook niet voor niets The Portion Company. 

Als dochteronderneming van PortionPack Europe, op haar beurt weer onderdeel van het Duitse Südzucker, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste productenten van portieverpakkingen binnen Europa. Met een sterk distributienetwerk, zowel nationaal als internationaal, kunnen wij vele markten bedienen. Met een uniek breed portfolio onder eigen label of merken van derden. Maar ook op het gebied van Private Label ontzorgen wij u compleet. En dat allemaal met kwaliteitsaccreditatie op het hoogste niveau.

Industrie, foodservice of foodretail, iedereen kan bij ons terecht voor een gedegen advies op het gebied van portieverpakkingen.
 
Lijntekening-porties
 

 

 

 

Vragen? Stel uw vraag
aan onze Sales