HomeOntdek Van Oordt

Ontdek Van Oordt

Over ons

Bij ons staat een klein product centraal dat iedereen, iedere dag wel eens tegen komt. Klein, maar met grote toegevoegde waarde op het gebied van beleving, hygiëne, efficiency, gemak en communicatie: de portieverpakking. Onze historie gaat terug tot het jaar 1734. Niet voor niets hebben we dan ook een bak ervaring als het gaat om het produceren en vermarkten van portieverpakkingen.

Lees meer

Geschiedenis

Hendrik van Oordt (1710-1805) is de grondlegger van Van Oordt en afstammeling van gegoede Middelburgse kooplieden. Zijn bedrijf bewerkt rietsuiker die geïmporteerd wordt door de VOC. De eerste aanvraag voor een suikerraffinaderij aan de Wijnstraat in Rotterdam stamt uit 1734.

Lees meer

PortionPack Europe

PortionPack Europe Holding is een samenwerkingsverband tussen specialisten op het gebied van portieverpakkingen, dat onder de vleugels van Europees suikermarktleider Südzucker opereert. Binnen deze holding bevindt Van Oordt zich in het gezelschap van acht bedrijven uit acht landen.

Lees meer

Bedrijfsfilm

Een kijkje achter de schermen. Hoe ziet de wereld van portieverpakkingen er uit.

Lees meer

Ambitie

Iedere dag weer produceert Van Oordt miljoenen portieverpakkingen. Dat heeft alles te maken met ons oprechte geloof in de toegevoegde waarde ervan: hygiëne, efficiency, gemak, communicatie en beleving.

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit; de wet eist het. Vanuit het oogpunt van de voedselveiligheid moet het. Klanten hebben vaak eigen, specifieke eisen en zelf zijn we ook toegewijd aan het allerhoogste niveau. Logisch dat we onze kwaliteit managen met een systeem dat standaard gecertificeerd is voor IFS. Wij zijn dan ook IFS higher level gecertificeerd.

Lees meer

MVO

Wij proberen een goede balans te vinden tussen een financieel gezonde bedrijfsvoering, toekomstbestendigheid, ecologische kwaliteit en welzijn. Als inkoper, producent, distributeur en werkgever proberen we vanuit elke rol bij te dragen aan duurzaamheid. Op een manier die bij ons past: betrokken maar no-nonsense. Met heldere doelen vooraf en een eerlijke evaluatie achteraf.

Lees meer
Hendrik van Oordt