Mints

Eigen label mints

Van Oordt

Eigen label mints

Mints per twee stuks

Mentos

Mints per twee stuks

Mints per stuk

Mentos

Mints per stuk

Mentos mints per stuk verpakt

Bij Van Oordt vindt u Mentos mints per stuk en per twee stuks verpakt. Deze frisse mints worden geleverd in een praktische dispenserdoos die u gemakkelijk op een centrale plek kunt neerzetten. Ideaal voor in kantoorruimtes en vergaderzalen, maar ook in horecagelegenheden. De Mentos kunt u na het diner aan uw gasten meegeven.

Van Oordt mints met eigen logo

Bent u op zoek naar mints met een eigen bedrukte verpakking? Dan kunt u uiteraard ook terecht bij Van Oordt. Zo kunt u de verpakking laten bedrukken met uw eigen ontwerp, bedrijfsnaam of logo. Een perfect communicatiemiddel! U vergroot hiermee op een eenvoudige manier uw naamsbekendheid.

Vraag een gratis sample aan

Benieuwd naar de Mentos mints? Vraag dan direct een gratis sample aan op de pagina van het product. Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening. Indien u meer wilt weten over Mentos mints, kunt u gerust contact met ons opnemen via het online contactformulier. Heeft u een voorkeur voor persoonlijk contact? Wij zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar. Vind de gegevens van de juiste contactpersoon direct op onze website

Ontdek

Producten
Meer informatie

Uitgelicht

Daelmans stroopwafels