Melvita is een mooi Nederlands honingmerk; puur natuurlijk en met zorg bereid. Gevestigd in de Flevopolder en sinds 1977 ‘s lands toonaangevende imkerij. Van Oordt is trots op de samenwerking met Melvita honing en is exclusief distributeur van Melvita portieverpakkingen binnen Foodservice.

Agave stick

Naast de lekkerste honingsoorten maakt Melvita nu ook heerlijke Agavesiroop. De lichte agavesiroop van Melvita is mild en lekker zoet van smaak. Net als bij honing kun je er van alles mee zoeten en op smaak brengen. Denk aan het zoeten van thee, fruitsalade, yoghurt of ontbijtgranen. Kortom, een goed en smaakvol alternatief voor geraffineerde suiker. Verkrijgbaar bij Van Oordt in een stick van 8 gram en verpakt per 100 sticks in een stevige dispenserdoos.

Bekijk productinformatie
6 tips om te zoeten met Agavesiroop

Agavesiroop

Melvita Agavesiroop is biologisch gecertificeerd en ongeraffineerd.  Plantaardig, dus geschikt voor vegetariërs én veganisten. Het heeft een lage glycemische index. Je kan er – net zoals met honing – van alles mee zoeten en op smaak brengen. Melvita agavesiroop wordt gemaakt van het sap van de biologisch geteelde Agave Tequilana plant (Blue Weber) plant uit Mexico.

Bekijk productinformatie
6 tips om te zoeten met Agavesiroop

Verkrijgbaar bij

De sticks van Melvita Agavesiroop zijn verkrijgbaar bij uw groothandel.
Onze Sales Office helpt graag sales@oordt.com, tel. 0186 630 611.