HomeKoffieconcept

Koffieconcept

U besteedt zorg aan uw koffiepresentatie, dit is het visitekaartje van uw zaak. Met een optimale presentatie creëert u beleving en toegevoegde waarde van de koffie. Ook koffiebenodigheden zoals suiker, creamer en koekjes horen bij het koffieconcept. Van Oordt the portion company biedt veel mogelijkheden in portieverpakkingen suiker, creamer, koekjesmixen en chocolaatjes.

Koffieconcept op maat

 Bij Van Oordt the portion company kunt u kiezen voor een koffieconcept dat bij uw bedrijf past.

Zo kunt u uw koffiepresentatie completeren door gebruik te maken van de suikersticks, suikerzakjes, suikerklontjes en zoetstof uit de Van Oordt koffielijn en deze aanvullen met de creamerstick of het koffiemelkcupje. Op deze manier kunt u heel eenvoudig een mooie, eigentijdse koffiepresentatie presenteren.

Serveert u Fair Trade koffie? Dan bieden wij een mooi koffieconcept van het merk Fair Trade Original. Kies voor de Fair Trade suikerstick en de heerlijke Fair Trade mini stroopwafel voor een eerlijk compleet koffieconcept. Maak uw koffieconcept compleet door ook te kiezen voor de cupjes broodbeleg van Fair Trade Original.

Wilt u een koffieconcept geheel naar eigen wens, dan kunt u bij Van Oordt the portion company onder andere kiezen voor een private label suikersticksuikerzakje of suikerpad, maar ook koekjes met logo of een chocolaatjes met logo op de verpakking behoren tot de mogelijkheden.

Neem voor meer informatie contact op met de verkoopafdeling van Van Oordt the portion company.

Chat live met onze Sales