HomeKoffiebenodigheden

Koffiebenodigheden

Een kop koffie is het visitekaartje van een bedrijf. Niet alleen zijn de kwaliteit van de koffie en een zorgvuldige bereiding zijn van belang. Ook de presentatie speelt een belangrijke rol in de beleving. Daarom biedt Van Oordt een uitgebreid assortiment koffiebenodigdheden. Binnen dit assortiment koffiebenodigdheden kunt u kiezen uit standaard producten, zoals de Van Oordt koffielijn. Maar ook uit speciale koffiebenodigdheden voorzien van uw eigen logo.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden


Ruime keuze in koffiebenodigdheden

Op het gebied van verpakkingsvorm en inhoud heeft u bij ons ruime keuze. Voor de juiste koffiebenodigdheden bent u bij Van Oordt dus zeker aan het goede adres. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een breed scala suikerverpakkingen:

  • Suikersticks 
  • Suikerzakjes 
  • Suikerklontjes  
  • Suikerdriehoekjes 
  • Stickbags 
  • Suikerpads

Voeg daar een creamerstick, creamerzakje of een koffiemelkcupje aan toe, completeer het met een heerlijk portieverpakt koekje of chocolaatje en uw koffiepresentatie is compleet. Denk voor uw koffiebenodigdheden ook eens aan: biologische rietsuiker, Fair Trade suiker, fijne suiker of extra fijne suiker. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Koffiebenodigdheden

Koffiebenodigdheden met eigen logo

Een eerste gesprek met een sollicitant, een overleg met een nieuwe opdrachtgever of een goed gesprek met een patiënt. Er zijn talloze momenten waarbij u een kop koffie of thee aanbiedt. Vaak in verschillende situaties en omstandigheden, maar altijd met het doel om even een momentje te genieten. Om deze positieve associatie met jouw bedrijf te versterken, kun je er voor kiezen om de koffiebenodigdheden te laten bedrukken. Bijvoorbeeld met een eigen tekst, uw bedrijfsnaam of zelfs uw bedrijfslogo. Een waardevolle keuze voor de uitstraling van uw bedrijf! 

Meer informatie

Wilt u ook uw koffiepresentatie een professionele uitstraling geven? Vraag dan een offerte aan voor bedrukte verpakkingen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de reguliere koffiebenodigdheden te bestellen. Dit geeft eveneens een nette, verzorgde indruk. Neem contact met ons op of maak een afspraak met onze verkoopafdeling. Wij hopen u snel te spreken!

Private label aanvragen

Vragen? Stel uw vraag
aan ons