HomeGuest supplies

Guest supplies

Guest supplies zijn serviceproducten die ervoor kunnen zorgen dat uw gasten zich welkom voelen. Het geeft blijk van aandacht en oog voor detail. Guest supplies, ook wel hotel amenities genoemd, worden bijvoorbeeld vrijwel standaard aangeboden in een hotelkamer. Van Oordt the portion company heeft veel guest supplies uit voorraad leverbaar. Allen portieverpakt, dus hygiënisch en klaar voor gebruik.

Guest supplies komen we tegenwoordig op veel plaatsen tegen. In vakantieparken, vliegtuigen, beautycentra, spa's, restaurants en hotels. Denk hierbij aan verfrissingsdoekjes, mints,  tandenstokers en mentos met eigen logo. Bekijk ons hele assortiment guest supplies en vind producten waarmee u een attent gebaar maakt naar uw gasten .

Guest supplies zijn er niet alleen om een positief gevoel achter te laten bij de gast, maar ze zijn ook geschikt als communicatiemiddel voor uw onderneming. Van Oordt levert guest supplies waarvan de verpakkingen gepersonaliseerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een meeting mint met uw eigen logo of een verfrissingsdoekje met een verpakking in uw huisstijl.

Meer weten over de guest supplies in portieverpakkingen van Van Oordt? Neem contact op met de verkoopafdeling van Van Oordt!

Wat zijn Guest supplies?

Guest supplies zijn servicegerichte portieverpakkingen. 

Bij guest supplies kunt u denken aan:

  • Pepermint / mentos
  • Douchekapje
  • Tandenstoker
  • Verfrissingsdoekjes
  • Wet-Nap

 

Chat live met onze Sales