HomeProductenFruitmoezen

Fruitmoezen

Appelmoes

One2Fruit

Appelmoes

Appelmoes

One2Fruit

Appelmoes

Appelmoes (zonder toegevoegd suiker)

One2Fruit

Appelmoes (zonder toegevoegd suiker)

Fruitmoes appel-banaan

One2Fruit

Fruitmoes appel-banaan

Fruitmoes appel-abrikoos

One2Fruit

Fruitmoes appel-abrikoos

Pruimenmoes

One2Fruit

Pruimenmoes

Verpakte One2Fruit Fruitmoezen

De verpakte One2Fruit fruitmoezen in cups zijn perfect met andere maaltijden te combineren. Bovendien zijn ze ook ideaal om als tussendoortje te eten. Heerlijke, verantwoorde verwennerij op ieder moment van de dag! De fruitmoezen zijn er in verschillende smaken. Niet alleen voor liefhebbers, maar ook voor slechte eters, diabetes patiënten of mensen met slikproblemen. De One2Fruit fruitmoezen zijn per stuk verpakt. Hiermee kiest u voor: hygiëne, minder verspilling, gemak en tijdsbesparing!

One2Fruit Appelmoes in kuipjes

Bij Van Oordt vindt u One2Fruit appelmoes in kuipjes. Deze kunt u als maaltijdcomponent op tafel serveren. Daarnaast worden de One2Fruit appelmoes cups ook gebruikt als tussendoortje. U kunt kiezen voor appelmoes met, of appelmoes zonder suiker. De cups bevatten een inhoud van 100 gram appelmoes en zijn leverbaar in praktische dozen met 3 x 16 cups, 48 cups of dozen met 120 cups.

Pruimenmoes cups voor zorgaanbieders

In het assortiment vindt u tevens de One2Fruit pruimenmoes in cups. Ideaal voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Hiermee kunt u uw patiënten namelijk van hun dagelijkse portie vezels voorzien. Net als de andere One2Fruit Fruitmoezen bevat één cup 100 gram pruimenmoes. Daarnaast zijn ook deze cups in grote hoeveelheden leverbaar.

Gratis One2Fruit Fruitmoezen monsters aanvragen

Bent u benieuwd naar de One2Fruit fruitmoezen in cups? Op onze website kunt u eenvoudig een gratis monster aanvragen. Ga hiervoor naar het gewenste product en vul het aanvraagformulier in. Indien u op zoek bent naar meer informatie, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

Ontdek

Producten
Meer informatie

Uitgelicht

Daelmans stroopwafels