HomePrivate label-Maatwerk

Private label

Jaarlijks verpakken wij miljarden portieverpakkingen. Voor onze eigen merken én voor andere bedrijven. Daarbij koppelen we de wensen van onze klanten aan onze gedegen kennis en professionele begeleiding. Met onze eigen drukkerijen, afdeling prepress, technische capaciteiten en kwaliteitsaccreditaties op het hoogste niveau zorgen we ervoor dat onze klanten de uitstraling van hun merk met een gerust hart in onze handen leggen.  

Werkzaam voor top 500 en middenbedrijf

Wij verzorgen private labels vanaf een drukoplage van 72.000 stuks. Dat maakt onze service breed toegankelijk voor bedrijven die waarde hechten aan hun merkbekendheid. Er zijn dagelijks veel contactmomenten denkbaar: een kop koffie die geserveerd wordt met een eigen suikerstick of een sachet met frisse mints in de vergaderzaal. Zo creëer je moeiteloos een groot bereik voor je boodschap. 

Daarnaast hebben wij veel ervaring met brede en meer complexe private label projecten. Wij verpakken bijvoorbeeld private labels voor toonaangevende koffiemerken, voor internationale horeca-formules, voor grossiers en voor supermarkten. 

Meer weten?

Voor private label koffiebenodigdheden zoals suiker, zoetstof, honing, creamer, koek en chocolade kunt u in drie stappen online een offerte aanvragen.
Voor broodbeleg, sauzen, specerijen en instant dranken helpt onze Sales Office u graag verder. Neem contact op via sales@oordt.com of bel 0186 630 611.

Van Oordt. Het vertrouwde merk achter uw merk.

Online offerte aanvragen

Vragen? Stel uw vraag
aan onze sales office