HomeCreamersticks

Creamersticks

Wist u dat ongeveer de helft van de koffiedrinkers koffiemelk of creamer in de koffie doet? Een kop koffie wordt daarom standaard geserveerd met koffiemelk of creamer. Van Oordt the portion company levert creamersticks en, creamerzakjes, koffiemelkcupjes en koffieroomcupjes.

Diverse soorten creamersticks

Van Oordt heeft een eigen label met suikersticks, suikerklontjes en dus ook creamersticks. De gehele lijn is zorgvuldig op elkaar afstemd, zodat u een perfecte koffie- en theepresentatie kunt voorschotelen aan uw gasten en klanten. De creamerstick geleverd in dispenser doos heeft een aluminium verpakking, waardoor het product een langere houdbaarheidstermijn heeft. Dat is makkelijk wanneer het verbruik niet zo groot is. Naast creamer kunt u ook kiezen voor koffiemelk in een doos met 240 cupjes of een compacte dispenser met 150 koffieroomcupjes.

Naast ons standaard assortiment is het mogelijk om creamersticks met een gepersonaliseerde verpakking te ontwikkelen, bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo. Zo krijgt uw koffiepresentatie een persoonlijke noot en is het een perfect promotiemiddel voor uw organisatie.

Een slimme keuze!

Er zijn meerdere praktische redenen om voor creamersticks te kiezen. Wij zetten de voordelen van (bedrukte) creamersticks graag voor u op een rij:

  • Langere houdbaarheid door de aluminium verpakking (dispenser);
  • De creamerstick is hygiënisch verpakt, perfect gedoseerd en klaar voor gebruik.
  • Creamersticks kunnen gepersonaliseerd worden met uw eigen logo, zodat u direct een effectief communicatiemiddel voor uw eigen bedrijf creëert.

Creamerstick en iets erbij?

Bij Van Oordt streven we naar de perfecte koffie- en theepresentatie. Wat niet mag ontbreken op een schoteltje is een creamerstick en een suikerstick. Wilt u het helemaal goed aanpakken? Kies dan ook voor een koekje of chocolaatje bij de koffie. Wel zo lekker!

Vragen?

Heeft u vragen over creamersticks? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via ons contactformulier. Voor direct contact kunt u bellen met 0186 - 630 799 of start direct een live chat.

Vragen? Stel uw vraag
aan ons