HomeContractverpakking

Contractverpakking

Voor veel bedrijven zijn portieverpakkingen maar een klein deel van de business. Hiervoor aparte machines ontwikkelen of aanschaffen, is in verhouding een dure aangelegenheid. Het is dan slimmer om de productie uit te besteden d.m.v. contractverpakking. Juist in dit soort situaties bent u bij ons aan het goede adres. Van Oordt is al sinds jaar en dag de specialist in portieverpakkingen. Onze verpakkingservice betekent voor u een grotere efficiency. Verpakt u wel zelf in eigen huis, maar hebt u tijdelijk een capaciteitsprobleem, dan biedt onze service ook uitkomst.

De zekerheid van een goed resultaat

Van Oordt is voor u, als contractverpakker, een full-service partner. Samen met u werken wij aan de ontwikkeling van product en verpakking. Op basis van de resultaten van de productietesten doen wij voorstellen voor een zo efficiënt mogelijke en verantwoorde productie. Van Oordt beschikt over een afdeling prepress, een eigen drukkerijen en natuurlijk diverse eigen productielijnen. Op deze manier kan een korte leadtime worden gerealiseerd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en Van Oordt is IFS gecertificeerd op het hoogste niveau. Van Oordt is lid van de ECPA, de European CO-packers Assocation.

contractverpakking

Onze capaciteiten

Wij kunnen verschillende vulstoffen afvullen: poeders, granulaten, vloeistoffen, pasta’s en tabletten. Bijvoorbeeld:

Bij ons kunt u terecht voor verpakkingen in diverse vormen en formaten:

  • Sticks in verschillende breedte- en lengtematen
  • Sachets
  • Duo-sachets
  • Pads (ronde zakjes)
  • Cups

CONTRACTVERPAKKING MET EIGEN LOGO

Wilt u uw merknaam sterker overbrengen? Ook dan bent u bij Van Oordt op het juiste adres. Wij verzorgen namelijk voor talloze bedrijven de portieverpakkingen met eigen logo of bedrijfsnaam. Dus als u ook professioneel wilt overkomen door middel van een private label helpen wij u uiteraard met alle plezier verder. 

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen of wilt u advies voor de ontwikkeling van een bepaalde portieverpakking? Aarzel niet en neem contact op met onze afdeling contractverpakking. Wij kunnen de mogelijkheden voor u in kaart brengen.

Hajo Hofland,  contractverpakking - Hajo.Hofland@oordt.com

Vragen? Stel uw vraag
aan ons