HomeChocolade met logo

Chocolade met logo

Op zoek naar chocolade met logo op de verpakking? Bij Van Oordt kunt u terecht voor chocolade met uw eigen logo of ontwerp. U kunt de wikkels volledig naar uw eigen wens samenstellen. Bovendien is onze chocolade van de allerbeste Belgische kwaliteit.                       

Assortiment chocolade met logo

Van Oordt is dé specialist op het gebied van chocolade met eigen ontwerp. Wat betekent dit voor u? U heeft een ruime keuze uit verschillende soorten chocolaatjes om uw logo op te laten drukken. Ons assortiment chocolade met logo bestaat uit een grote verscheidenheid aan chocolaatjes. Bekijk direct ons assortiment chocolade.

Gerpersonaliseerde verpakkingen

De verpakking van de chocolaatjes kunt u volledig personaliseren met uw eigen (bedrijfs)logo. Door de verpakking te personaliseren conform uw eigen huisstijl maakt u een gastvrij gebaar en laat u een positief gevoel achter bij uw klanten. De belangrijskte voordelen van chocolade met logo voor u op een rij:

  • Een heerlijke versnapering voor uw klanten en/of gasten;
  • Hygiënisch verpakt en direct te consumenten;
  • Een perfect promotiemiddel voor uw bedrijf.

Liever een koekje?

Wilt u iets anders dan chocolade bij de koffie of thee serveren? Maak dan uw keuze uit ons uitgebreide assortiment koekjes met eigen logo. Van Oordt levert een uitgebreid assortiment koekjes met eigen logo van het exclusieve merk Elite.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bovendien is nog veel meer mogelijk! Voor al uw vragen kunt u eenvoudig contact met ons opnemen cia ons contactformulier. Of chat live met ons.

Vragen? Stel uw vraag
aan ons