HomeAppelmoes per portie verpakt

Appelmoes per portie verpakt

Op zoek naar handige portieverpakkingen met appelmoes? Van Oordt heeft appelmoes per portie verpakt. Gedoseerd in handige cupjes en direct klaar voor gebruik.

Onmisbaar in uw zorginstelling

Het zijn veelzijdige per portie verpakte producten, die met name in zorginstellingen veel verschillende toepassingen kennen. Zo wordt de appelmoes in cup of fruitmoes in cup veel gebruikt als:

  1. maaltijdcomponent bij de warme maaltijd;
  2. lekker tussendoortje in de loop van de middag;
  3. of als een heerlijk dessert.

De per portie verpakte appelmoes en fruitmoes van Van Oordt zijn gladde moezen (zonder stukjes). Dit maakt zowel de appelmoes als fruitmoes in cup zeer geschikt voor slechte eters en mensen met slikproblemen.

Varieer met appelmoes in cup

Onder de naam One2Fruit biedt Van Oordt appelmoes in cup, maar ook voor andere fruitmoezen in cup bent u bij Van Oordt aan het juiste adres. U heeft de keuze uit smaakcombinaties:

  • Fruitmoes appel-banaan
  • Fruitmoes appel-abrikoos
  • Fruitmoes appel-aardbei

Appelmoes zonder toegevoegde suiker

Van Oordt biedt naast een standaard appelmoes in cup ook appelmoes zonder toegevoegd suiker in cup, speciaal voor diabetici.

Pruimenmoes

Naast deze overheerlijke fruitmoes in cup, heeft het One2Fruit assortiment ook pruimenmoes in cup.  Deze per portieverpakte pruimenmoes is lekker, vezelrijk en goed voor de stoelgang. Het gebruik van één of twee cupjes per dag, eventueel door de yoghurt, is voldoende.

Direct naar assortiment appelmoes & fruitmoes >

 

Vragen? Stel uw vraag
aan ons